A káosz közepén: Perez hosszabbítása Betlije ellenére?

A káosz közepén: Perez hosszabbítása Betlije ellenére?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Sajtóértesülések szerint rövidesen eldőlhet, hogy a Monacóban pocsék F1-es hétvégét teljesítő mexikói 2025-re is marad a Red Bullnál.

Sergio Perez jó formát mutatott az idei szezon elején a Red Bullnál, de az utóbbi hetekben teljesítménye visszaesett, ami miatt felmerülhet, hogy nem ő a biztos választás a csapat második ülésére. A Red Bull jelenleg mégis közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa Perez szerződését, annak ellenére, hogy más lehetőségek is felmerültek korábban.

A csapatvezetés elismeri, hogy szükség van rá, hogy Perez továbbra is pontokat szerezzen, mivel fontos a Ferrari és a McLaren mögötti helyezések miatt. A Red Bull tervei szerint a nyári szünet előtt döntenek a második ülés sorsáról, de Horner szerint már a spanyol Nagydíjra tisztább kép alakulhat ki a helyzetről.

A Red Bull a jelöltek között nem számol Sainzcal vagy Tsunodával, így valószínűleg Perez maradhat a csapatnál a jövő évben is. A döntés még nem végleges, de a csapat jó helyzetbe hozta magát a döntés meghozatalához.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések